A320 Simulator

VFR-IFR Trainer

Onze simulatoren

Skysim heeft de beschikking over een Airbus A320 simulator en een Single Engine trainer.

Dit zeggen anderen

Twijfel je nog? Tot nu toe zijn alle klanten enthousiast naar buiten gelopen, check onze reviews op vliegles.nl. Tot snel!

A320 Simulator

De Airbus A320 is een statische simulator met 180 graden visual. Ondanks dat deze simulator niet beweegt, maakt het zicht rondom de belevenis zo realistisch dat als je zelfs op de benen gaat wankelen als je staat. De simulator wordt door professionele ProSim A320 software aangestuurd, waardoor alle functies exact hetzelfde werken als in een echte A320.

De basis van de A320 simulator is hoe creëren wij een zo hoogwaardig mogelijke simulator, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Deze kwaliteitssimulator op een kwalitatief goed bewegend onderstel zetten zou de prijs per uur doen verdubbelen. Daar kiezen wij dan bewust niet voor. Hetzelfde geldt voor certificering. De kwaliteit van de simulator zou na certificering nauwelijks toenemen, maar de prijs zou het veelvoud zijn van het huidige uurtarief. Daarmee komen wij in een compleet ander segment met een andere doelgroep terecht en daar kiezen wij bewust niet voor. Waar wij wel in investeren is in de beste software, goede hardware, een mooie visual en goed en bevlogen personeel. Dit zorgt voor een zeer goede oefen simulator voor professionals als voor een geweldige belevenis voor recreatieve gebruikers die het commando over deze Airbus A320 mogen voeren.

Klik hier voor uitgebreide technische informatie over onze A320 Simulator.

VFR-IFR Trainer

Sinds 2020 hebben we een single/twin engine vfr/ifr trainer toegevoegd aan onze simulator vloot! Het is een volledig uitgevoerde oude frasca, die beschikt over een digitaal instrumentarium. Hierdoor is het mogelijk om de simulator om te bouwen tussen een basic T en een garmin Glass cockpit setup. Hij is uitermate geschikt om basic IFR-oefeningen te trainen en dankzij het visual systeem en de realistische, up to date, Lelystad scenery is het tevens mogelijk om vfr pattern entry’s en procedures te trainen.