Contact

Contact info

KvK: 59479337
BTW Nummer: 853513909B01

Neem contact op

  Veelgestelde vragen

  Wat voor een grading pakketten heeft Skysim?
  Wij kunnen een breed scala aan pakketten leveren, afhankelijk van jouw behoefte. Ben jij bekend met gradingen en wil je puur kennismaken met de Airbus, dan volstaat het boeken van enkele losse uren. Wil je uitgebreider voorbereiden met (de)briefing, kies dan is er de keuze tussen begeleiding met een ervaren piloot of begeleiding door een gecertificeerde trainer. Je bepaald alles zelf!
  Kan ik meerdere personen meenemen?

  Wij hebben pakketten voor 1 of 2 personen (buiten de groepsboekingen). Vrienden of familie meenemen kan natuurlijk, tot 4 personen is dat geen probleem, bij meer personen horen wij dat graag vooraf. In de simulator kunnen 2 personen achterin meekijken.

  Hoe kan ik contact met jullie krijgen?

  Wij zijn via telefoon, email en whatsapp bereikbaar. Wij zijn helaas niet altijd in staat om direct te reageren, maar doen ons best zo snel mogelijk te reageren. Onze contactinformatie vind u op onze contactpagina.

  Ik wil enkele maanden achter elkaar oefenen op jullie Airbus simulator.

  Dat kan door losse sessies bij ons te boeken, maar is voordeliger met een simlidmaatschap bij onze partner de KLM Aeroclub. Voor dit lidmaatschap is een VOG alsmede een checkout verplicht. Meer informatie vind u hier: https://klmaeroclub.com/word-lid-van-de-klm-aeroclub/