Recreatief vliegen

Wil jij kennismaken met de Airbus of iemand deze ervaring cadeau doen, dan zit je bij Skysim op de beste plaats. Bij ons vlieg je niet in een “hobbysim” waar er veel in Nederland van zijn, maar in een hoogwaardige simulator.

Hoogwaardige simulator

1:1 met het echte Airbus vliegtuig

Uitstekende reviews

Hoogste score op vliegles.nl

Prijs kwaliteit verhouding

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Schitterende omgeving

Uitzicht over vliegveld

Begeleid door echte piloten

Meestal zijn dit KLM piloten

Samenwerking KLM Aeroclub

Vliegclub van de KLM én fans

Onze pakketten

Onze Airbus A320 is een kopie van de echte Airbus en alle techniek werkt exact hetzelfde als bij de echte Airbus, wat dit een simulator in het betere segment maakt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je begeleid wordt door een echte piloot, die jou alles uit eigen ervaring kan vertellen over de Airbus en het vliegen in het algemeen.

Aspirant Captain

 259,00
90 minuten sessie, met alles erop en eraan!
Een mooie sessie waarbij veel aspecten van het vliegen aan bod komen. Deze 90 minuten durende sessie geeft alle aanstaande captains een blik achter de schermen van een groot verkeersvliegtuig. We gaan meteen opstijgen, gaan een mooie vlucht maken met allerlei aspecten en brengen we uiteindelijk het vliegtuig terug richting de landingsbaan. Krijg jij hem veilig aan de grond? Boek nu jouw ultieme simulator ervaring!

Junior First Officer

 129,00
45 minuten sessie, inclusief meerdere landingen.

Senior First Officer

 169,00
60 minuten durende sessie, met opstijgen en meerdere landingen.

Be the Captain

 299,00
Een 2 uur durende simulator sessie voor de ultieme ervaring!

Van nieuwkomer in de vliegwereld tot ervaren professional, de begeleiding wordt afgestemd op de aanwezige kennis en ervaring, waardoor vliegen in de Airbus een geschikt uitje voor iedereen is.

Dit zeggen anderen

Twijfel je nog? Tot nu toe zijn alle klanten enthousiast naar buiten gelopen, check onze reviews op vliegles.nl. Tot snel!