Over SkySim

SkySim heeft als doel de vliegwereld voor iedereen toegankelijk te maken, door het realiseren van onvergetelijke ervaringen met behulp van vliegtuigsimulatoren!

Hoogwaardige Simulatieverhuur

Skysim is een bedrijf gevestigd op de luchthaven Lelystad dat zich primair richt op de verhuur van simulatoren aan recreanten en professionals. Wij zijn gevestigd in het pand van de KLM Aeroclub en werken intensief met deze vereniging samen. Op dit moment beschikt Skysim over een hoogwaardige Airbus A320 simulator die draait op ProSim software en een Single Engine trainer. Skysim kiest er bewust voor om haar simulatoren niet te certificeren, zodat ze betaalbaar blijven, maar wel van een hoog niveau te houden, ruimschoots boven de vele “huiskamersimulatoren” in Nederland.

Werken bij Skysim

Regelmatig heeft Skysim vacatures voor simoperators open staan. Ben jij een enthousiaste vlieger in opleiding of in bezit van jouw brevet en vind jij het geweldig om mensen mee te nemen in de vliegwereld, laat het ons weten via onze contactpagina en vergeet niet jouw cv en motivatie toe te voegen. Mochten wij plaats beschikbaar hebben, dan nemen wij direct contact met jou op.